9. aprill 2012

Kevad? Talv?

Nädalavahetuseks olid suured plaanid tehtud: pidin aiamaa ära kaevama ning kevadlillede peenrale ääre panema. Ja siis - sadas ca 20 cm lund maha. Kõik mu plaanid nulliti hetkega. Aga olgu, kui nii, siis nii.

Igatahes olen potti pannud tomat 'Vilja', kollast kirsstomatit, tilli ja üht veidrat kurki. Pean tunnistama, et nad eriti hästi pole idanema küll hakanud.

07. aprillil panin mulda 4 arbuusi ja 4 meloni seemet. Prooviks neid see aasta avamaal kasvatada. Näis, kas tuleb midagi toredat sellest.

Täna panin kasvama oma õunapuu istikud, mille ise pookisin (jätkamisega). Aluseks 'Antonovka'. Üks sai endale 'Liivi kuldreneti' ja teine 'Tallinna pirnõuna'. Viimasest pole ma midagi kuulnud, pean tunnistama, ent mu õppejõud suutis väga veenvalt rääkides mind selle kasuks otsustama. Igatahes pidid õunad head ja maitsvad olema. Näis siis, mis sellest saab.

Homme ootavad Glamini gladioolid potti panemist. Väga ilusad on nad. Kasvavad 50 cm kõrguseks ning nad peaksid õues terrassil kasvatamiseks olema ideaalsed. Eks siis vaatame, kas läheb õnneks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar